| Home Mapa sajta  |  Kontakt  |                                                                                       ENGLISH
 

 

Beach Club Alibaba

 

Na donjem putu u Dobroti, u Kotoru na mjestu nekadašn­jeg "Capitana" 22. juna 2006.g se otvorio plažni bar "Ali Baba".

Plažni bar "Ali Baba" i enterijerski prati ime koje nosi: u njemu preovladava orijentalni gusarski imidž. U dijelu caffe-bara nalazi se 14 potpuno odvojenih bal­dahina stvorenih za intimnu atmosferu.

 

Tu u miru možete odmarati uz osvježavajuća pića i napitke, poslastice, voćne kupove, sladolede... A tu je i samo vaš dio plaže, sa sopstvenom ležaljkom. Svaki baldahin ima svoje ležaljke. Nema potrebe da gubite vrijeme i energiju tražeći mjesto na plaži, niti ćete na ovom mjestu doživjeti da vas gaze i guraju dok se sunčate. Vaš djelić plažnog bara je samo vaš kutak za uživanje i opuštanje. Opustićete se i odmoriti u komoditetu i komforu koji vas okružuje na plaži.

Na spratu, u restoranskom dijelu sa 15 restoranskih garnitura, izolovanom od buke i spoljnih zvukova, možete uživati u najboljoj primorskoj kuhinji, talijanskim i ribljim delikatesima, laganoj hrani , slanim i slatkim palačinkama... Lista na meniju je duga... Karta pića je bogata, pa imate mogućnost da zaista birate.

 

Cijene pića i hrane su standardne, kao i u ostalim ugostiteljskim objektima u Kotoru.

Ukupan kapacitet "Ali Babe" je 500 mjesta. Radno vrijeme plažnog bara je od 9 ujutru do 1 navečer. Ovdje imate mogućnost zakazivanja organizovanih ručkova, sa sigurnošću da ćete dobiti potpunu i kvalitet nu uslugu.

 

U sklopu plažnog bara "Ali Baba" imate mogućnost da iznajmite glisere, skutere, ležaljke..., a tu je i aqua park... Tu je sve što vam treba za idealan dan na plaži... Plažni bar bogatstvom ponude i izgledom zaista pod­sjeća na nekakav brod - riznicu iz doba gusara čije ime nosi nasukan na samoj obali. A ako je priča o Ali Babi bila bajka, ova priča o istoimenom plažnom baru u Dobroti nije. To je ostvarena bajka, pođite tamo i budite dio nje!

 

 

Copyright © Karampana, 2007. All Rights Reserved